Hjordkær- Sønderborg B 4 - 1

Kampens Spiller: Daniel Petersen
Målscorer: Daniel Petersen 1 Sune Jessen 1 Thomas Jacobsen 1 Michael Sørensen 1

Sune Jessen

Hjordkær skulle idag møde Sønderborg som lignede en rigtig svær modstander. Med de resultater de har haft indtil videre. Så det var er Hjordkær mandskab, der skulle være klar fra start og det var de i den grad. Vi fulgte taktikken godt og fik også skabt en del chancer i starten. Sønderborg var dog rigtig farlige i deres kontra, når vi mistede bolden midt på banen. Det var også det der kostede det første mål og Sønderborg kommer foran 1-0 i 37 min og den føring holdte til halvleg.

I halvlegen blev Dan og spillerne enige om at holde taktikken og scoringerne nok skulle komme og det gjorde de også. Thomas Jacobsen scorer i 57 min til 1-1 og det var et Hjordkær mandskab der viste mere vilje til at vinde end Sønderborg.

I 68 min scorer bundgas til 2-1 efter et frispark hvor Sønderborgs målmand og forsvar løber sammen og bolden falder lige for fødderne af ham og scorer nemt på frit mål. Sønderborg begynder at presse mere for at få en udligning og kampen begynder at blive mere intens. Det betyder også at begge hold begynder at få gule kort.

Hjordkær står dog stadig godt i kæderne og giver ikke mange chancer væk. De venter på at kunne lave kontra og det lykkedes også i 81 min, hvor Rasmus Thy tager endnu en tur på kanten og forsøger med en afslutning. Der kommer Daniel Boisen med i feltet og scorer på riposten på et frit mål til 3-1.

Efter scoringen kan man godt mærke at Sønderborg spillerne har givet op og til sidst lykkedes det også for Sune ritter at scorer til 4-1. Det bliver slutresultatet og en rigtig flot kamp af Hjordkær, der holder taktikken flot og får scoret på deres chancer i anden halvleg.