Hjordkær - Rødekro 3 - 4

Kampens Spiller: Rasmus Thy
Målscorer: Sune Jessen 2 Tayfun Ilhan 1

Rasmus ThySune JessenTayfun Ilhan

Det er tirsdag d. 20 august, vejret er godt, tilskuerne er mødt op og det er lokalbrag, vi møder selvfølgelig Rødekro på hjemmebane. Allerede inden kampen har vi en forventning om vi skal vinde mod Rødekro. Vi har nogle små skader men stadig et hold som burde kunne slå Rødekro. Så vi går selvfølgelig ind på banen med god selvtillid.

Vi starter de første 12 minutter rigtig godt ud hvor vi spiller som vi har aftalt, bolden ud på kanterne. I det 13 minut har Rødekro et angreb som Tayfun snupper fra spilleren og sparker en lang bold i dybden helt fra forsvaret op til Sune som tager den ned og sparker den flot ind i det korte hjørne.

Vi fortsætter vores spil hvilket vi gør rigtig flot. Men allerede i det 17 minut spiller Rødekro den flot fra forsvaret op til deres angreb, hvor Lasse Unger og Jeppe Barsøe ikke helt får snakket om hvem der har bolden, det ender med at blive noget kluder hvor en Rødekro spiller har den frit foran målet…

I det 25 minut, ikke lang tid efter spiller Rødekro den igen op i banen hvor en Rødekro spiller lidt heldigt får bolden igennem forsvaret og sparker den ind i det lange hjørne. Selv der står 2-1 til Rødekro føler vi klart vi er det bedre hold på banen. Så vi holder os til taktikken og spiller som vi gjorde inden. I 36 minut læser tayfun en aflevering og nupper den, har spiller den hurtigt 1,2 med Sune og bryder igennem forsvaret. Han spiller den sikkert ind til Sune som på mystiskvis ikke sparker bolden i mål, men vinder den igen og sparker den ind til Tayfun som score. Der står nu 2-2 og dommeren fløjter til halvvej. Vi spiller en helt klart bedre halvvej end Rødekro.

I halvvejen fortager vi en udskiftning, ellers ændre vi ikke på meget andet. I anden halvvej start vi ikke så godt ud, vi sidder ikke på andenbolde, vi følger ikke med vores mand osv… I det 70 minut spiller Rødekro bolden op igennem banen med en lang diagonal bold, modtageren ligger den af og spiller bolden flot videre til en Rødekro spiller som sparker den i det lang hjørne førstegang. Allerede 4 minutter efter får Rødekro et frispark som de sparker indover. Vi får det ikke clearet godt nok og det ender med noget kluder bold hvor en Rødekro spiller får sparket på mål som han aldrig skulle have haft chance for.

Vi giver selvfølgelig ikke op, vi ændre opstilling og gør alt for at komme igen. Vi kommer frem til chancer men slutproduktet er bare ikke godt nok, vi bliver også snydt for straffe og få frispark. I 89 minut bliver Patrick sparket over foden i feltet og skaffer et straffespark, som Sune sparker sikkert i mål. Vi bliver ved men når aldrig frem til et fjerde mål. Kampen ender 4-3 til Rødekro.