Kampens Spiller: Rasmus Thy
Målscorer: Thomas Nissen 1 Mads Heisel 1

Så blev det Lørdag og idag møder vi Højer.

Det er byfest, vejret er godt og tribunen er fyldt, meget mere kan man ikke forlange.

Allerede efter få minutter i kampen bliver der spillet godt fodbold af de to Stabel brødre hvor Philip Stabel driver bolden op af kanten og laver et godt indlæg hvor Mads Heisel står og prikker den flot i mål.

Vi er tændte og sultne efter flere mål, og vi har rigelig af chancer af men ingen bliver til et mål.

Få minutter efter får Højer hjørne som ender i et flot selvmål af ukendt spiller. Vi mener dog stadig vi er et bedre fodboldhold og glemmer det hurtigt.

Vi spiller rigtig godt fodbold hele vejen rundt og følger vores taktik, som giver rigelig af chancer hvor vi bare ikke er skarpe nok til at prikke bolden i mål.

Halvvejs inde i første halvleg får en Højer spiller mulighed for at komme foran hvilket han også gør, stillingen er nu 2-1 til Højer.

Vi giver selvfølgelig ikke op, vi kæmper hele vejen rundt og i slutningen af første halvleg sætter Thomas Nissen bolden flot i mål efter lidt klumpspil foran målet.

Stillingen er nu 2-2, men det ændre Højer meget hurtigt på da en Højer spiller får en friløber og er helt alene med målmanden. Dommeren fløjter til halvleg og stillingen er 3-2 til Højer.

Anden halvleg starter og vi giver selvfølgelig ikke op. Vi udfordre deres backs og kommer frem til en masse gode chancer, der må vi bare erkende at Højers målmand spillede en rigtig god kamp.

I resten af kampen sker der ikke som sådan noget specielt, ingen mål fra begge hold.

Det blev til et nederlag som vi klart skulle have vundet.