Hjordkær - Bylderup 2 - 5

Kampens Spiller: Christian Hansen
Målscorer: Sune Jessen 2

Sune Jessen

Efter et uheldigt nederlag mod Højer i sidste uge stod den denne gang på pokalkamp mod Bylderup på hjemmebane. Det var en spændende og læringsfuld kamp, hvor drengene fik lov til at prøve kræfter med et serie 2 hold. Humøret, gejsten samt fokus var høj, med det uheldige nederlag i den forgangne kamp mod Højer.

Vi starter kampen flot ud med god bold og chancer. Efter 28 minutter, vågner Byllerup op, og viser de er et serie 2 hold, hvor de fanger Hjordkær på en hurtig omstilling, hvor vi så bliver straffet til 0-1.

Efter 37 minutter bliver der dømt frispark mod os, hvor Byllerup viser deres evner og indøvede taktikker på dødbolde, hvilket gør det til 0-2.

Efter 45+3 minutter, giver vi et hjørne til Bylderup efter at miste bolden i vores egen del af banen. På hjørnet for vi pareret den væk første gang, men Bylderup vinder 2. bolden, som resultere i et mål til 0-3.

Anden halvleg starter med en scoring efter 10 minutter til Bylderup, hvor de for lagt en bold fra den ene back, til den anden wing, hvor der så kommer et skud udefra der går ind, hvilket gør stilling til 0-4. Kort efter mister vi bolden i forsvaret, der skaber omstilling til Bylderup hvilket de for udnyttet, og gør det til 0-5.

Efter 0-5 scoringen, var gejsten stadig lige så høj. Drengene blev ved med at spille fodbold, og kort efter 0-5 scoringen reducere Sune Jessen til 1-5, ved godt sammenspil ude på kanten og Tayfun Ilhan der ligger en bold perfekt til Sune kan komme til afslutning. Drengene blev efterfølgende ved med at presse på, hvilket blev til chancer. I 80’minut giver Bylderup frispark, som Sune Jessen vælger at ligge køligt i hjørnet i målmandens side. Efter denne scoring kørte vi stadig på, men blev desværre ikke til flere scoringer.

Alt i alt en skuffende kamp hvor vi tager for lang tid om at stemple os ind, men en læringsfuld kamp.

Næste kamp er 23/5 kl. 19.00, ude mod Bov IF på Græsne Stadion, så kom og støt.