30. august 2024 kl. 10:43

Bylderup - Hjordkær 1 - 1

Kampens Spiller: Mikkel Nissen
Målscorer: Daniel Petersen

Onsdag d. 28 august ventede en svær udebane kamp ude i Bylderup-Bov. Himlen var blå og solen skinnede, hvilket betød at der var mange tilskuere til at overvære kampen.

Startopstillingen var præget af mange afbud og skader, så Dan måtte trække i flere tråde for at stille det bedste hold, for at stjæle point fra Bylderup-Bov.

Kampen starter godt og vi får vundet vores dueller og alle på holdet ved, at der skal ydes en ekstra indsats for, at dette skal lykkes. Undervejs i kampen har Bylderup-Bov nogle chancer som vi lykkes med at forsvare rigtig godt. Jeppe har nogle gode redninger og midtbanen løber solen sort og har et kæmpe løbepensum foran sig.

Efter små 30 minutter score Daniel Boisen et mål, som aldrig er set før i Bylderup-Bov. Han sparker fra 25-30 meter og bolden suser op i hjørnet, hvor målmanden står som forstenet.

Vi arbejder fortsat sindssygt hårdt og giver ikke mange chancer væk. Inden halvleg får Bylderup-Bov et hjørnespark, som bliver afsat til et mål grundet et klump spil inde i det lille felt. Der bliver fløjtet til pause og stillingen er 1-1.

I pausen er kampgejsten stadig høj. Vi ved at der kan være noget at hente i denne kamp, hvis vores spil fortsætter i 2. Halvleg.

I 2. halvleg bliver spillet mere rodet og der kommer 4 gule kort, som fordeles mellem Bylderup-Bov og Hjordkær. Vores midtbane Oscar Jepsen og Daniel Boisen har løbet solen sort og er 2 utrættelige motorer, som Bylderup-Bovs midtbane sikkert har haft mareridt omkring, da de var alle veje og vandt deres dueller.

Vi står stadig kompakt og giver ikke meget plads. Dog kommer Bylderup-Bov til flere store chancer, som vi er heldige med at løse. Vi får også vores chancer i kampen, så vi også kunne have taget sejren til sidst. Kampen ender med resultatet 1-1.

Vi tager fra Bylderup-Bov med et point og en masse kampgejst. Hvis vi går på banen med samme vilje, skal der nok ligge flere point, som venter på os.