Broager - Hjordkær 2 - 4

Kampens Spiller: Sune Jessen
Målscorer: Sune Jessen 4

Sune Jessen

På en dejlig solskinsdag i Broager skulle Hjordkær forsøge at fortsætte den gode stime og hente sin 3. Sejr i træk vi spiller rigtig godt de første 20 minutter hvor vi også får scoret i 18 minut med samspil fra Oscar og Sune.
Desværre går vi lidt ned i tempo og mister 2. Boldene, Broager scorer et flot mål i 21. Minut, hvor man kun kan klappe af at det var godt sparket ind.
Vi starter 2. Halveg rigtig fint og kommer til nogle halve chancer - desværre laver Cedde en kæmpe svinestreg og får gult kort og vi er hermed i undertal..
Sune får på egen hånd tilkæmpet sig et straffespark og det udnytter han perfekt og det står hermed 1-2 til Hjordkær. Der skulle ikke gå mere end 6 minutter før Sune får en sukkerbold fra Nicolai Hansen som han udnytter og scorer til 1-3. selvom vi er i undertal står vi rigtig fint på banen og spiller tålmodigt.
Pette finder Sune og så står det pludseligt 1-4. - med 10 min igen var kampen reelt lukket og den sidste del af kampen bliver en lidt rodet affærre med mange bolde frem og tilbage. Vi når kun lige at blive fuldtallige så laver Heissel også en svinestreg og får gult kort.
Vi indkasserer desværre et mål på hjørnespark i den sidste aktion i kampen. Alt i alt en godkendt indsats hele vejen rundt. Vi formår at stå sammen og kæmpe for sejren som er hold selvom vi kun er 10 mand på banen, og den gejst kan vi tage med videre. nu venter Bov, og med en sejr sejr her kan vi virkeligt sementere at vi hører til i toppen af serie 3.