07. maj 2024 kl. 13:43

Aabenraa - Hjordkær 3 - 0

Kampens Spiller: Lasse Unger

Lasse Unger

Efter en flot præstation mod Ravsted i sidste uge stod den denne gang på lokalopgør mod Aabenraa på udebane. Det var en vigtig kamp eftersom at en sejr var nødvendig for at deltage i kampen om de sjove pladser. Humøret og gejsten var høj, med sejren i den forgangne kamp mod Ravsted.

Trods at opgøret foregik på udebane var der en masse opbakning.

Vi starter kampen flot ud med, prangende bold og store chancer, som skulle være eksekveret til mål, i stedet for spildte chance. Men skarpheden mangler endnu gang, som har været et problem gennem hele sæsonen. Skarpheden manglede AABK ikke, da de efter 12 minutter scorer på en anden bold efter et hjørnespark. Hjordkær fortsætter med at spille flot bold og komme til flere store chancer uden at eksekvere.

Anden halvleg starter med en hurtig Aabenraa scoring på kontra. Kampen kører frem og tilbage uden de helt store chancer. Tayfun Ilhan får kæmpet sig til et gul kort, som resulterer i at AABK sætter et højt pres som ender med endnu en scoring til 3:0. Efter scoringen til 3:0 trods forsøg på at vende kampen til vores fordel, ender den 3:0

Alt i alt endnu en skuffende kamp, med god bold og masser af chancer men med stor mangel på skarpheden og kynismen foran kassen.

Næste kamp er Torsdag i byfesten mod Rødekro, så kom på stadion og støt.