Banner
Her er du: 1. Holdet Kamp Referater
Kamp referater
Egernsund - HUIF Udskriv

Egernsund - Hjordkær 1 - 5 (0 - 2)

lasseu thomasn tayfun

 

morten b1 larsj

 

MOM: Lasse Unger
 
Målscorer: Thomas Nissen 2, Tayfun Ilhan, Morten Bryld & Lars Johannsen


Sikker sejr og OPRYKNING til serie 3!

Efter en uafgjort i næstsidste spillerunde mod Egen, skulle der en sejr til , for at være sikre på at rykke op. Noget af et pres at tage til Egernsund med, og møde et hold som havde spillet sig højt op i tabellen og inden sidste spillerunde kun lå seks point efter os. Vores anden plads var ikke i fare, men hvis vi skulle blandt de bedste toere i Jylland, som gav en oprykningsbillet, så var eneste kriterie en sejr!!
Optakten kunne have været mere optimal, skader, sygdom, arbejde, og fødselsdage, gjorde at vi dagen før kun var 10 mand til kampstart, med to der kom lige til startfløjt. Heldigvis sprang Morten Rosenvinge til og suplerede de til slut snart faste hjælpere fra Oldboys, Bryld og Schmidt:-) Heldigvis kom Tayfun og Nico et par minutter før kampstart så de kunne starte inde, og Tobi kom til pausen, så vi blev pludselig stærkere som først antaget:-)

Nervøsiteten kan have spillet et puds, vi overlader ihvertfald i starten, initiativet til Egernsund, men heldigvis var vi skarpe på omstillinger og gav ikke mange chancer væk. På omstillinger skulle Thomas vise sig at være kølig, så han bringer os foran med to i løbet af første halvleg. På en tung bane, er det ikke det polerede spil der er i højsædet, så da egernsund har haft et par chancer i starten, får vi bedre styr på kampen og vi er meget i kontrol. ingen af holdene er længe på bolden af gangen, det indbød banen ikke til, og vi lurer hele tiden på de fejl der opstår i Egersunds opspil, hvor vi føler vi er tæt på 3-0, er det som om Egernsund har det mere svært på den sidste 1/3 af banen, og får ikke straffet de fejl der også opstår hos os.

I anden halvleg, kommer vi ud i kontrol, og fra starten er der tegning til at vi kommer til flere muligheder for at udvide føringen, så da Morten Bryld efter fem minutter, hel naturligt, vælger at lobbe den over keeperen(istedet for at drible:-)) til 3-0, tænker man at kampen er lukket, men små ti minutter efter kæmper Egernsund sig til en reducering, og man må give Egernsund, de giver sgu ikke op og de kæmper alle 90 minutter. Heldigvis har vi Årets Spiller/Topscorer/Assist konge i spilhumør, så efter at Tayfun har lagt op til de to første i dagens kamp, bliver han fem minutter efter reduceringen, sat op af Tobias, og bringer os på 4-1.

Kampen falder herefter noget i kvalitet, hvor banen spiller ind på spillernes luft og mulighed for spil langs jorden. Derfor er det også med fornemmelsen af at der ikke kommer til at ske så meget, og at sejren så er hjemme, så der er ro på.
Og med solidt forsvars spil af specielt Lasse Unger, som sidder tæt på igennem hele kampen, der tager modet fra de forreste spillere fra Egernsund.
Der er dog lige en Egernsund spiller som lige syntes han skulle så et punktum for 2017, så da Tobi er fri i gennem, vælger han at skralde ham total umotiveret, så det både er til fare for Tobias og hans egen målmand, så det må være fordi dommeren havde et svagt øjeblik, at det kun blev takseret til gult kort. På det efterfølgende straffespark, kommer keeper Lars Johannsen frem og sparker, og hvis man syntes Tayfuns straffe sidste weekend var i den svage ende, tangerede og slog Lars nok Tayfun i den kategori! Det blev omsat til mål, men diskussionen efterfølgende gik på om det kune takseres som selv mål, da det er skudt så langsomt at målmanden ved berøringen vel nærmest har kontrol på bolden!!

Sejren var aldrig rigtig i fare, selvom det polerede spil også var blevet hjemme, så vi kunne efterfølgende tage til Hjordkær og fejre oprykningen med hygge, øl og grillpølser/pizza :-)

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Besøgende

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag124

DMI

Banner
Vejrudsigt Aabenraa
HUIF - Hjordkær Ungdoms- og Idrætsforening © Copyright 2007