Banner
Her er du: 1. Holdet Kamp Referater
Kamp referater
HUIF - Egen Udskriv

Hjordkær - Egen 3 - 3 (1 - 1)


tayfun thomasn


MOM: Tayfun Ilhan
 
Målscorer: Tayfun Ilhan 2 & Thomas Nissen


Festen Koldstartede!

Efter at have spillet nogle gode kampe, kom vi desværre lidt ned på jorden igen, modstanderne fra Egen ville det anderledes og vi kommer aldrig rigtigt igang.
Vi spiller godt de første 20 min, men det er som om vores scoring bliver lidt en sovepude, en scoring hvor Thomas alene med målmanden, scorede sikkert på oplæg fra Tayfun.

Herefter overlader vi alt for meget spil til Egen, som bliver nærgående resten af første halvleg, hvilket også resulterer i at de får udlignet og vi kan gå til pause med 1-1.
I anden halvleg, sætter vi os meget på spillet, men vi er ikke rigtig farlige på den sidste 1/3 af banen og vi er ikke skarpe nok med vores sidste aflevering, men rigtig meget spil foregår på Egens banehalvdel.
Så det er lidt en spand kold vand i hovedet, da Egen langt ud fra med lucky punch, sparker bolden i stor bue over Lars, til 1-2.

Herefter kommer der dog lidt vildskab ind i holdet, og vi kommer tættere på vores andet mål, specielt René er meget uheldig med friløber og hovedstød, der ikke bliver omsat til mål. Men heldigvis var Tayfun klar til at lave lidt ravage de sidste 10 min, først tager en Egen spiller hånden til hjælp i feltet, hvor Tayfun på det efterfølgende straffe scorer til 2-2, der kunne her godt have stået scoret sikkert, men det ville være en direkte løgn :-) og få minutter efter er Tayfun på spil igen og scorer til 3-2. Så troede man at Egen var knækket og at de ikke havde mere at komme med, men på deres vel nærmest første hjørne i kampen og kampens sidste, dukker Nicolai Andersen (Franks søn(tak for det Frank)) op bagerst i feltet og med hovedet, dirigerer han flot bolden i kassen til slut resultatet 3-3. Et resultat der gjorde at fodbold festen om aften ikke fik den ønskede start. også et resultat der gør at vi kun har tabt 1 kamp i efteråret, men 3 uafgjorte gør at vi har mistet lidt point i toer regnskabet, så vi skal op på hesten igen i den sidste kamp mod Egernsund, hvor vi skal hente alle tre point, for at være med i kampen om at blive blandt de bedste toere, så vi kan fejre oprykning til serie 3.

Derfor håber vi at så mange så muligt har lyst til at komme og støtte drengene og holdet i kampen for tre point på lørdag i Egernsund.

NÆSTE KAMP: LØRDAG D.4/11 KL.14:00 EGERNSUND -  HJORDKÆR - EGEN PÅ EGERNSUND STADION

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Besøgende

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag110

DMI

Banner
Vejrudsigt Aabenraa
HUIF - Hjordkær Ungdoms- og Idrætsforening © Copyright 2007