Banner
Her er du:
Forsiden/sidste nyt
Løjt - HUIF Udskriv

Løjt - Hjordkær 1 - 3 (1 - 1)


morten b1
1brian1 tobias


MOM: Michael Lorenzen
 
Målscorer: Morten Bryld, Brian Schmidt & Tobias Timm


Klasse sejr!

Søndag skulle vi en tur til Løjt for at møde det suveræne tophold fra Løjt. De har nærmest fra første runde snakket om at de skulle rykke op med maksimum point, og så havde de indbudt til oprykningsfest på Løjt stadion.
Vi havde til dagens kamp afbud fra markante spillere, men nye er heldigvis kommet til, og så blev det en kamp vi spillede med stor koncentration.

Om spillerne blev tændt af omstændighederne vides ikke, men vi spiller i de første 25 minutter noget af det bedste vi har gjort i år. Vi kommer til store chancer, men desværre tager vi ikke de bedste beslutninger foran mål, hvor vi må se friløber og frie skud blive misset. Så da Thomas for tredje gang er igennem og målmanden nedlægger ham, er det som om chancen ikke bliver større, da vi havde en spiller som Bryld med til at tage sig af det efterfølgende straffespark, hvilket han også uden slinger i valsen, omsætter til fortjent føring!

Herefter holder vi et godt pres, og vi løber lige lidt mere for at bakke op for vores medspillere og det holder også Løjt fra at få sat spillet fornuftigt sammen, og det bliver til mange afslutninger fra distancen, som sjældent bliver farlige. I første opgør var de markant bedre på bolden og de holdte et stort tryk på os i hele kampen, i søndagens kamp aflastede vi vores forsvar meget mere. 
Så det var heller ikke så mærkeligt at der skulle en kontra til, for at Løjt skulle udligne målscoren 5 min før pausen. Desværre så det også ud før pausen, som om det tog pusten fra os, også fordi vi havde løbet mere som normalt, men træls vi ikke havde udnyttet vores store chancer i starten af kampen.

Efter pausen bølger kampen meget frem og tilbage, uden der dog er de helt store chancer til nogle af holdene. Løjt prøver dog at spille med musklerne og de laver nogle grimme frispark som korrekt giver lidt pause på sidelinien! Det er dog som om det frustrere Løjt at de ikke som i alle andre kampe har afgjort kampen midt i anden halvleg og de her skal kæmpe for det. De bliver i anden halvleg ramt af 4 gule kort, hvor den ene måske er meget tvivlsom, for forkert udskiftning, men deres spændingsniveau var meget højt, og det var tydeligt de ikke var vant til at skulle ofre så meget i kampene. 
Men selvom vi i perioder spiller med to mand i overtal, er det som om frygten for nederlag sidder mere i spillerne som lysten til at spille efter sejr, selvfølgelig også i takt med luften bliver mindre. Så efter en tynd udvisning af Bryld er udløbet, vælger vi at satse på de tre point, da vi ikke havde kalkuleret med point mod Løjt kunne vi lige så rolig gå efter det! 

Klassikeren er at smide den suveræne sidstemand frem i angreb, for at se om det kan skabe lidt, og når man har en sådan som hedder Brian Schmidt, så ved man det bliver farligt! 
Når cocktailen så indeholder en Tayfun, som havde gemt lidt kræfter, til at drive gæk med Løjts forsvar, og udbygge sin suveræne titel som assist konge i denne sæson, hvor han smukt sætter Schmidt op, som køligt netter og kun når et par minutter i front for at liste ned bagpå igen:-)

Men Tayfun var ikke færdig, da han få minutter efter igen bevarer overblikket over finder Tobi, som får en af de nemme scoringer i denne sæson, er kampen med få minutter igen lukket og slukket til stor jubel på og omkring holdet!

Nu bliver det så hverdag igen, og vi skal ud og præstere mod de hold som vi "skal" slå, men som jeg før har sagt, så er vi et hold der kan slå alle, men vi kan også som mod SUB få problemer mod de forskellige hold, så vi skal bevare koncentrationen, for så kan vi selv afgøre om vi vil slutte sæsonen med en oprykning (Se tabellen for toer regnskab herunder (opdateret16/10))

NÆSTE KAMP: TORSDAG D.26/10 KL.19:00  AABK - HJORDKÆR PÅ AABENRAA STADION

2er regnskab

 

Sidste nyheder

Besøgende

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterIdag21

DMI

Banner
Vejrudsigt Aabenraa
HUIF - Hjordkær Ungdoms- og Idrætsforening © Copyright 2007