Banner
Her er du: SUB - HUF
SUB - HUF Udskriv

SUB - Hjordkær 2 - 4 (2 - 2)


thomasn
1brian1 tayfun


MOM: Kevin Zeiß
 
Målscorer: Kevin Zeiß, Thomas Nissen, Brian Schmidt & Tayfun Ilhan


Comeback sejr!

BUNDHOLD, UNGE KNÆGTE, HAR ENDNU IKKE VUNDET, der var mange ord at sætte på SUB Sønderborgs hold! Men en ting er sikkert, det hold og den fodbold de spillede fra start igår, det var serie 4 værdigt, hold da op en fart de kom med frem af banen. Vi kom så som tophold og troede dette blev en walk over, DET blev det så ikke! På en meget tung regnvåd bane, havde vi svært ved at fange de små spillere, hvor de fleste begår sig på U17 holdet. Ingen tvivl om at vi undervurderede dem fra start og det gør også at vi kommer bagud 1-0, efter en omstilling. Vi er ikke tætte nok på SUB spillerne i starten af kampen og de spiller en fornuftig gang bold, hvilket også gør at de kommer foran 2-0 efter en halv times spil.

Det var ellers efter en god periode, hvor vi begynder at spille os til lidt chancer. Heldigvis går der ikke mange minutter så er Kevin gået med i feltet og han dælme målnæse, og dukker op på oplæg fra Tayfun. Det var som om det lige gav lidt ekstra procent til at forsætte i regnen:-) Vi spiller os mere og mere op omkring SUBs mål, specielt på nogle gode dybdeløb og Thomas for udlignet før pausen på oplæg fra Schmidt, som vi nok må takke for trådte til lige før lukketid, eller måske nærmere konen, vi takker HELENE, og mon ikke vi kan afregen d.28/10? ja d.28/10 :-)

Det var et andet SUB hold der kom ud efter pausen, de gik af en eller anden grund over til 4-4-2 og Hjordkær begyndte at have mere kontrol på deres hurtige spillere, som ikke boltrede sig nær så meget på den mere og mere ødelagte og bløde bane. Så da Nicolai finder Schmidt i dybden og han sikkert udnytter chancen, til stor tilfredsstillelse på hele holdet, ligner det at vi godt kan lukke den kamp, hvis vi holder ved, Det lykkedes dog ikke rigtigt, og vi brænder desværre også et par oplagte muligheder for at lukke. Så vi skal helt hen til det 84 min før René og Tayfun med et flot opspil gør det til 4-2 da sidste nævnte lukker og slukker!
En dejlig sejr at tage med, efter flot comeback, men også et wake up call, at vi altså skal være der mod alle hold, hvis vi skal have det til at køre som vi kan...

NÆSTE KAMP: SØNDAG D.15/10 KL.15:00  HJORDKÆR - LØJT PÅ HJORDKÆR STADION

 
HUIF - Hjordkær Ungdoms- og Idrætsforening © Copyright 2007