Banner
Her er du: HUIF - Lundtoft
HUIF - Lundtoft Udskriv

Hjordkær - Lundtoft 2 - 2 (1 - 1)

lasseu olej
renen tobias


MOM: Lasse Unger & Ole Juul
 
Målscorer: Rene Nielsen og Tobias Timm  


Status Quo i toppen!

Direkte kamp om anden pladsen, det var hvad der var på spil i kampen mod Lundtoft. Lundtoft er et hold der levet meget på fysikken og de gode til at holde koncentrationen gennem hele kampen. Deres forsvar gjorde det svært for vores offensive folk, som blev noget anonyme og vi spillede i sær i første halvleg for mange høje bolde frem, hvilket gjorde det nemt for deres stærke midterforsvarer. første halvleg er meget lige, og det er tydeligt at ingen af holdene vil dumme sig og der bliver ikke givet de store chancer væk. Derfor skulle der også er solidt langskudsmål til for at måltavlen skulle i brug, og når man træffer og scorer på sådan et drøn må man også acceptere det bare er godt! desværre spiller Michael Kryhlmand for Lundtoft, men det gjorde ikke målet mindre flot.

Det var som om det var et wake up, og i de sidste 10 min kommer vi mere frem på banen og får sat spillet bedre op, og et min før pause dukker René op og klasker bolden ind til 1-1 ved pausen, en dukkert for Lundtoft, men ikke ufortjent set på kamp billledet.

I anden halvleg bliver vi bedre på bolden, og vi lægger et større pres på Lundtoft, uden dog at blive super farlige, dog er det som om vi mangler de sidste 10-15 % tænding, til at få det til at lykkedes, det kan godt være man ikke selv er med i diverse mål og opspil, men vi skal brænde for at hjælpe vores medspillere, og nogle gange er et for en forgævs løb, guld værd for en medspiller. Så må vi hidse os op efterfølgende, men vi skal forfølge alle chancer og ikke kun dem man lige har lyst til.
Jo mere der var spillet af anden halvleg, får vi følingen af at der er mere i vente som et point, da vi spiller os tættere og tættere på mål og chancerne bliver større. Derfor er det også en kold spand vand, der bliver smidt tilbage i hovedet på os, da en af de bedre offensive spillere hos Lundtoft banker endnu et langskudsmål ind. Som udgangspunkt er det ok at give chancer væk, når vi kan kontrollere de kommer fra distancen og ikke fra kort hold, og det derfor ikke noget at sige til når der bliver scoret så flotte mål, dog er det sgu træls at de skal gøre det to gange! 

Herefter satser vi butikken og vores taktik bliver lidt rodet, men vi får lagt pres på Lundtoft, men desværre skal vi hen til et par minutter før tid, før Tayfun med en lækker bold dybt, finder Tobi der heldigvis ikke svigter. 
Et point er bedre som ingen , men ingen tvivl om at vi efter vores anden halvleg nok var tættest på 3 point, men modsat så var det os der var underlegne i det modsatte opgør i Lundtoft i anden halvleg, så at vi nu er bedre indbyrdes på reglen om scoret udebane mål, kan vi sagtens bruge.

Nu gælder det næste gang SUB, som er at finde i bunden, men lige præcis her er det vigtigt at spillerne viser hvad de vil, og udviser engagement og villighed til at løbe de ekstra meter. Vi skal ihvertfald ikke tro det er en Walk over.

NÆSTE KAMP: ONSDAG D.04/10 KL.18:30  SUB - HJORDKÆR   VED SUNDSMARKCENTRET

 
HUIF - Hjordkær Ungdoms- og Idrætsforening © Copyright 2007